Fit&Fun
Be fit, Have Fun
fit&fun1HARD BODY

Cilj HARD BODY sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim.
Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji.
Maksimalno ćete sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji, što znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob!
HARD BODY sustav se provodi uz pomoć 3 najmoćnija trena-žera, a to su kettlebell ili girja, suspenzijski trenažer, te naše vlastito tijelo – tzv. body-weight vježbe.

fit&fun3BODY TEHNIKA

BODY TEHNIKA je cjelovit način tjelovježbe koja kombinira pozitivne učinke aerobika i pilates tehnike.
Kod izvođenja body tehnike, za vrijeme jednog sata (40-50 minuta) održava se aerobna zona u trajanju od 25-30 minuta što je optimalna zona prema preporuci svijetskih zdrastvenih udruga i organizacija (pa je pot-rošnja kalorija veća).
Body tehnika u jednoj vježbi aktivira više mišićnih skupina tako dok nam se jedan mišić jača drugi se isteže, pa ujedno dolazimo do ravnoteže u koštano – mišićnom sustavu. Budite fleksibilniji, mobilniji,snažniji i kondicijski spremniji uz pomoć BODY TEHNIKE!!!

logo tacfit 2 TACFIT

Sistem vježbanja koji je efikasan u tom smislu da se može bilo gdje izvoditi u roku od 20 minuta. Istovremeno pruža intenzitet i snagu za otapanje masnih stanica u takvom opsegu u kojem atletičari to ne postižu drugim metodama čak niti u vremenu od jednog sata.
Ovaj sistem je i taktički odgovarajući jer ne samo da uključuje pokrete neophodne za podizanje sposobnosti na terenu nego utječe i na razvijanje sposobnosti energetskog sistema tijela i sposobnosti ophođenja s masivnim biokemijskim uzbuđenjima u visoko stresnim situacijama.

slika trudnice za webBODY TEHNIKA ZA TRUDNICE

Program prilagođen svim specifičnostima trudnoće. Može se zatražiti individualni pristup ili vježbanje u maloj grupi trudnica. Namijenjen je trudnicama u sva tri tromje-sečja, a posebnost našeg pristupa je u aktiviranju i toniziranju svih mišića tijela, ispravljanju lošeg držanja, otkla-njanju bolova u leđima, održavanju kondicije i sprečavanju nakupljanja viška kilograma.

INDIVIDUALNI TRENINZI

Individualni pristup svakom pojedinom vježbaču.
Prilagođeno za muškarce i žene u svakoj životnoj dobi.