START FUN … Tamo gdje počinju sport i zabava!


Koliko ste se puta u zadnjih tjedan dana ulovili u razmišljanju kako je krajnje vrijeme da se dovedete u formu, riješite stresa, obogatite svoj  život, kako bi bilo izvrsno da postoji mjesto na koje možete otići sami, s prijateljima ili s obitelji, popiti kavu, igrati nogomet, odbojku na pijesku, tenis, badminton ili squash. Ili recimo, krenuli ste s ekipom igrati nogomet, tenis, badminton, sve isplanirali i onda je počela padati kiša.

Ako ste se našli u ovim i sličnim situacijama onda je Start Fun – sportski centar idealno rješenje.
Centar je osmišljen kao lokacija koja na jednom mjestu nudi bogatu ponudu sportskih indoor (squash, badminton, mali nogomet, tenis) i outdoor (tenis, mali nogomet, cage ball, odbojka na pijesku) aktivnosti za sve uzraste, kao i prateću ugostiteljsku ponudu te modernu i bogato opremljenu dječju igraonicu u kojoj je moguće organizirati proslave dječjih rođendana. Igraonica uz obilje sadržaja nudi i fantastični zip line (popularne “leteće gaće”) kao i veliki labirint na 3 kata. Kreativna ekipa iz centra radi i tematske rođendane ali i sportske rođendane za stariju djecu, a uskoro se otvara i vanjski park za djecu.

Centar raspolaže s 2800 m2 vanjskih i 6000 m2 zatvorenih terena kao i velikim parkingom, dvije velike garderobe (mušku i žensku) opremljenu ormarićima, tuševima i sušilima za kosu, salon za masažu, polivalentnu dvoranu u kojoj se održava tečaj modernog plesa, body tehnika, funkcionalni trening, individualni pristup, vježbe za trudnice…

U Start Fun sportskom centru organiziraju se i različita sportsko rekreativna događanja (turniri) natjecateljskog i humanitarnog karaktera, te različiti team building programi.

Osnovni cilj Start Funa svojom raznolikom ponudom postati mjesto aktivnih susreta za doslovno cijelu obitelj.