Sportske škole
fit&fun1TENIS

Ako ste ljubitelj „bijelog sporta“ ili želite da Vaše dijete zavoli tenis, onda je škola tenisa u Start Funu pravo mjesto za Vas.
Profesionalna trenerica Kristina Paravić svojim znanjem tenisa i pedgagoškom vještinom razviti će ljubav Vaše djece prema ovoj zanimljivoj i napetoj igri. Upoznat će ih sa pravilima tenisa, vodeći brigu da pravilno usvoje pokrete i usmjeravajući ih na najbolji način prilikom daljnjeg razvoja u ovom sportu.

Tenis je kompleksan sport koji razvija sve najvažnije motoričke i koordinacijske vještine čovjeka. Razvija se brzina, agilnost odnosno sposobnost promjene pravca, brzina reakcije i izdržljivost.

Jedan je od rijetkih sportova koji mogu igrati sve dobne skupine, od 5 do 105 godina.

U našoj školi tenisa možete izabrati između ovih programa:
• škola tenisa za djecu školskog uzrasta od 7-12 godina
• škola tenisa za predškolce od 4-7 godina ( teniska igraonica – „mini tenis“)
• individualni pristup za sve dobne skupine

Svi programi prilagođeni su raznim uzrastima, a namjenjeni su jednako onima koji se tenisom žele baviti samo rekreativno kao i onima koji se pripremaju za profesionalno bavljenje tenisom.

Za više informacija, kao i za upise u školu tenisa, nazovite broj: 091 502 1232.

fit&fun1SQUASH

U listopadu 2015. godine, nakon brojnih prezentacija u školama i u suradnji sa Hrvatskim squash savezom, osnovali smo školu squasha pod vodstvom trenera Ivana Kunde, ESF Level 1 coach.

Program škole prilagođen je osnovnoškolskom uzrastu i radi se u manjim grupama od 3-5 polaznika.

Po želji dogovaramo i individualni pristup sa svim uzrastima, bez obzira na predznanje.  Treninzi se održavaju 2-3 puta tjedno ovisno o dogovoru s trenerom.

Ukoliko ste zainteresirani svoje najmlađe upisati u školu squasha nazovite nas slobodno na jedan od brojeva telefona:
091 44 55 567 Start Fun ili 098 9077 888 Kunda Ivan