Start Fun Studio
fit&fun1HARD BODY

Hard Body je kompletan fitness sustav koji vježbače kroz 12 tjedana dovodi do forme života. Namijenjen je svim osobama bez obzira na životnu dob. Program nije namijenjen početnicima i u tom slučaju predlažemo neke od manje naprednih tehnika kao što je BODY tehnika. Intenzitet treninga prilagođava se individualno svakom polazniku. Sastavni dio HB sustava su kettlebell ili girja, suspenzijski trenažer i naše vlastito tijelo – bodyweight vježbe. Krajnji rezultat ovog sustava je povećanje snage i kondicije, ravnoteže i brzine. U vrlo kratkom vremenu vidljivo je  smanjenje kilograma i povećanje kvalitetne mišićne mase. 

fit&fun1BODY TEHNIKA

Body tehnika je terapeutska vježba kombinirana od nekoliko tehnika vježbanja kao što su pilates, gimnastika, ples, joga.
Ova tehnika vježbanja omogućit će Vam formirano, funkcionalno i zdravo tijelo, poglavito ukoliko nemate dovoljno vremena za veću lepezu vježbi koje želite probati.
Body tehnika omogućuje tijelu konstantan rast, upoznavajući najsitnije detalje tog savršenog aparata.

fit&fun1TACFIT

TACFIT je metoda obuke pod nazivom „najpametniji trening“ jer za razliku od ostalih fitness organizacija, svaki element je istražen i proveden kao integrirani, holistički sustav ljudske optimalizacije. Svaka vježba je studijski izrađena za najkvalitetnije rezultate u najkraćem vremenu. Tacfit se provodi kroz par vrsta protokola kao što su TABATE i 90/30 EMOTM s velikim spektrom vježbi. Osnove tacfita su BW vježbe, a dodaci su različiti rekviziti i to karike, kettlebell, clubbell i slamball. Glavni dio treninga traje 20 minuta, a ostatak se radi na mobilizacijskim i kompenzacijskim vježbama. Poznat je i po tom što se po ovom programu pripremaju američki marinci, vatrogasci i policija. Jako učinkovit i zanimljiv princip treninga koji vas kroz zabavu dovodi do savršenog izgleda.

slika boksacaBOKS FIT

Ako ste se zasitili već isprobanih fitness treninga i u potrazi ste za dinamičnim ali i zabavnim sportom kojim ćete svoje tijelo dovesti u savršenu formu, riješenje se krije u boksu. Boks Fit je grupni program na bazi kickboxinga, koji se provodi na vreći ili fokuserima kroz kombinaciju boksačkog i kondicijskog treninga.  Trening Boks Fit-a utječe na poboljšanje opće izdržljivosti i koordinacije pokreta, te izbacivanje negativne energije i stresa.

slika boksacaINDIVIDUALNI TRENINZI

Individualni pristup svakom pojedinom vježbaču.
Prilagođeno za osobe sve životne dobi.